WORMER - Vrone heeft zondag een zware nederlaag geleden bij het lager geklasseerde WSV '30. De ploeg van trainer/coach Jos Karel gaf met name na de rust de doelpunten te makkelijk weg: 5-2.

In het duel was er een hoofdrol voor Daan van Putten die voor de Wormer formatie vier maal wist te scoren. Zijn eerste treffer maakte hij in de eerste helft alwaar Maarten Kraak voor de gasten uit Sint Pancras wist te scoren.

Kort na de rust ging het mis voor Vrone door de tweede treffer van Van Putten en een benutte strafschop van Remy Royen. Ook Kraak maakte zijn tweede treffer, na goed doorzetten van Dennis Konijn, en zo vond Vrone de aansluiting. Nonchalant verdedigen zorgde er echter voor dat Van Putten nog tweemaal kon profiteren met een 5-2 eindstand tot gevolg.